Thursday, July 2, 2009

SALAM PERKENALAN

Buat kali pertama ini MTD Guai mengucapkan salam perkenalan kepada sesiapa sahaja yang singgah di laman ini.
Kami dengan serba kekurangan ini akan cuba sedaya upaya mengendalikan laman ini untuk kebaikan bersama. Laman ini akan memaparkan kegiatan aktivis Pakatan Rakyat, keluhan rakyat, teguran membina kepada pihak berkuasa, cadangan-cadangan membina, aktiviti masyarakat , ilmu agama dan kehidupan serta perkara-perkara lain yang membawa faedah kepada masyarakat.
MTD Guai bagi sesi baru ini telah ditubuhkan. Insyallah mulai 3hb Julai 2009 bermula dengan program taklimat di peringkat UPU, MTD Guai telah menyusun program ziarah, penerangan kelompok dan beberapa program lain.
Dari segi organisasi jawatan Pengarah diberi amanah kepada Sdr Musaniff. Manakala Timbalan Pengarah diberi amanah kepada Sdr Saha,Sdr Abdullah Tahir, Sdr Shahrul dan Sdri Rosmaizan.
Manakala jawatan Setiausaha,Bendahari, Pen Setiausaha dan Pen Bendahari diber amanah masing-masing kepada Tn Hj Cg Abdullah, Tn Hj Idris, Sdr Islahuddin dan Sdr Dr Salim.
Dengan niat serta cita-cita tinggi MTD Guai merancang untuk mempunyai sebuah pejabat yang dikendalikan oleh petugas sepenuh masa. Demi terlaksananya cita-cita ini kami percaya MTD Guai dapat berperanan sebagai Pusat Khidmat Masyarakat yang berjaya dan berkesan. Untuk itu sokongan dan bantuan dalam bentuk kewangan, tenaga serta buah fikiran amatlah dialu-alukan.
Kepada yang berkenaan boleh menghubungi Pengarah atau Setiausaha atau Bendahari melalui email: mtdguai@gmail.com atau hubungi 019-937 8487 ( Pengarah ).

No comments:

Post a Comment